Δυναμική παρουσία της REZOS BRANDS στην 5η FOOD EXPO 2018

 In News

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη άνοιξε θριαμβευτικά τις πύλες της το πρωί του Σαββάτου υποδεχόμενη περισσότερους από 72.000 επισκέπτες από 31.500 επιχειρήσεις που δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών.

Η Rezos Brands μέσα από ένα αρκετά δημιουργικό και πρωτότυπο περίπτερο και με motto της το σύνθημα «ΚΑΛΗ ΖΩΗ», παρουσίασε με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα υπερτροφών, στις οποίες έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια. Τα brands που παρουσιάστηκαν ήταν τόσο παραγόμενα προϊόντα,  όπως η σειρά Hippocrates Farm, με προϊόντα που διακρίνονται για την καινοτομική μέθοδο ωσμωτικής επεξεργασίας τους, τα Super Berries Collection, πλούσια σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά και οι ολοκαίνουριες Υπερτροφές του Κόσμου, όπως λιναρόσπορος, chia, quinoa κλπ. από κάθε άκρη της γης, με πλούσια θρεπτικά συστατικά και υψηλή διατροφική αξία.

Από το περίπτερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μεγάλοι και αναγνωρισμένοι οίκοι του εξωτερικού στο χώρο των υπερτροφών, που η εταιρία αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, όπως το αυθεντικό Cranberry της Ocean Spray, το βιολογικό ενεργειακό τσάι Little Miracles και η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στους υγειινούς χυμούς, The Berry Company.

Τα προιόντα της REZOS BRANDS «έκλεψαν» τις εντυπώσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» τα προϊόντα της εταιρίας.

Έντονη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία της νέας επιχειρηματικής πρότασης “Hippocrates Farm”, που οδήγησε τη Rezos Brands στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 1ο Βραβείο για το πιο Καινοτόμο Ευρωπαϊκό έργο στην κατηγορία «Λειτουργικό τρόφιμο» ανάμεσα σε 640 έργα, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «KaTaNa».

Το συγκεκριμένο project αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων με βάση το βιολογικό ιπποφαές, που καλλιεργείται στην ομώνυμη ιδιόκτητη φάρμα της εταιρίας στα Μετέωρα, στο πλαίσιο της υιοθέτησης ενός κάθετου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης & διαχείρισης των προϊόντων της.

Recent Posts